آشپزی

طرز تهیه سمبوسه

سمبوسه یا Samosa، میان وعده محبوب هندی هاست. لقمه ای لذیذ، مقوی و تندوتیز که جایگاه ویژه ای در فرهنگ هند دارد. فست فود خیابانی و وعده رایج افطار مسلمان ها در ماه رمضان محسوب می گردد و درواقع بخش جدایی ناپذیر فرهنگ غذایی این کشور است.

23 بهمن 1403

تهیه کتلت بدون گوشت در 20 دقیقه

پختن کتلت بدون گوشت می تواند به شما یاری کند تا در مصرف گوشت صرفه جویی کنید. در این روزها که قیمت گوشت به سقف آسمان چسبیده و طبق نظر بعضی عزیزان، یک وعده کمتر گوشت خوردن و در کل کمتر غذا خوردن برای سلامتی مفید است(!) کتلت بدون گوشت مثل قهرمانی می تواند شما...

22 بهمن 1403

طرز تهیه آش شله قلمکار به شیوه اصیل، خوشمزه و مقوی!

دنیای آش ها بسیار متنوع بوده و همواره به عنوان یک غذای سنتی و کامل، جایگاه ویژه ای در سفره های ایرانی داشته اند. طرز تهیه برخی آش ها مثل آش شله قلمکار، شاید چندان آسان نباشند، اما بسیار خوشمزه هستند و باید به خاطر طعم خوب آش ها هم که شده، آن ها را تهیه کنید.

19 بهمن 1403

4 روش مختلف برای طرز تهیه خورش کلم برگ

حتما شما هم نام خورش کلم برگ را بین غذاهای معروف ایرانی شنیده و یا طعم آن را چشیده اید. پخت این غذا در منطقه ها مختلف با روش های متفاوتی انجام می گردد؛ اما اصلی ترین ماده در همه آنها کلم برگ است. خوشمزه ترین طرز تهیه کلم پلو با استفاده از مرغ است. در این...

12 بهمن 1403

طرز تهیه آش بادمجان محلی با طعمی بی نظیر

از آنجاییکه آش ها عضو جدایی ناپذیر وعده های غذایی ما هستند، همه ما معمولا با شیوه تهیه آش رشته، آش دوغ، طرز تهیه آش شله قلمکار و … آشنا هستیم، ولی درباره آش بادمجان که آش سنتی و محلی همدان و کرمانشاه است کمتر می دانیم. بدین سبب تصمیم داریم تا طرز تهیه...

28 دی 1403

طرز تهیه موهیتو؛ نوشیدنی پرطرفدار تابستانی

موهیتو یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین نوشیدنی های تابستانی در جهان است که از ترکیب شکر، آب گازدار، لیموترش و همین طور عطر و طعم دلچسب نعنا تهیه می گردد.

5 دی 1403

خورش ماست اصفهانی؛ پیش غذا و دسر بومی اصفهان

خورش ماست از معروف ترین خوراکی های اصفهانی است که به عنوان پیش غذا، دسر و کنار غذا نوش جان می گردد و رنگ طلایی زعفرانی و درخشش زرشک و خلال پسته روی آن هر کسی را به اشتها می آورد.

3 دی 1403

سرگرمی های متفاوتی که می توانید در بالی تجربه کنید

علاوه بر گشت وگذار در بناهای شگفت انگیز بالی و قدم زدن در سواحل آن می توانید سرگرمی ها و فعالیت های مهیج و متفاوتی را تجربه کنید که بیشتر گردشگران از آن ها بی خبر هستند.

1 دی 1403

طرز تهیه کیک پرتقالی با شیر با و بدون فر ، خوشمزه و سلامت

کیک پرتقال در دنیای رنگارنگ شیرینی پزی یکی از سلامت ترین کیک ها است که در فصل پاییز بدون هیچ نگرانی می توان آن را برای دورهمی ها آماده کرد. عطر و طعم این کیک یادآور دورهمی و شب نشینی با بزرگان فامیل در زمستان است که در فکر مان حک شده است. با توجه به خواص...

18 آذر 1403

هتل های عجیب و غریب جهان را بشناسید

هتل ها معمولا در فکر ما مکان های راحتی مخصوص استراحت تعریف شده اند؛ حالا فرض کنید در هتلی اقامت دارید که در وسط دریا واقع شده است و هیچ چیزش شبیه به هتل های معمولی نیست.

23 آبان 1403

آنالیز مزایا و معایب استفاده از جزیره آشپزخانه

سبک طراحی آشپزخانه با جزیره، یکی از سبک های پرطرفدار در میان کاربران است. جزیره آشپزخانه عنصری منحصربه فرد است که بدون شک شیوه استفاده از آشپزخانه را متحول نموده است. از جزیره می توان برای مقاصد مختلفی مثل فضای ذخیره سازی بیشتر، فضایی اضافی برای انجام...

19 مهر 1403

شاهکارِ شاهکار بینش پژوه و مدیر نگون بخت النصر

خبرنگاران : نبض شوخی ها در این زمانه در شبکه های اجتماعی می زند، این مطلب یک گردآوری از شوخی ها با توجه به اتفاقات روز است.

13 مهر 1403

صرف لذیذ ترین غذاها در رستوران های ستاره دار میشلین در دبی

کارشناس های غذایی خبره و منتقدهای غذایی با امتیاز دادن به رستوران های مطرح به آن ها امکان کسب ستاره میشلین را می دهند. در صورتی که ارزیابی کیفی و کمی این کارشناسان مثبت باشد با توجه به پارامترهای مختلفی از یک تا سه ستاره به رستوران ها امتیاز خواهند داد....

9 شهریور 1403

طرز تهیه حلیم گندم با بوقلمون کشدار و مجلسی در 8 مرحله ساده

درست کردن حلیم گندم با بوقلمون یکی از مدل های طبخ پرطرفدار در میان است. در این مقاله از در ما طرز تهیه حلیم بوقلمون در منزل با گندم پوست کنده شده، گندم با پوست و بلغور گندم و ترفندها وریزه کاری های پخت حلیم با گوشت بوقلمون را به شما یاد می دهیم. ضمن اینکه...

16 تیر 1403

طرز تهیه خیارشور با نخود خام به سبک بازاری

خیارشور، چاشنی محبوب و پرطرفدار در سفره های ایرانی، به شکل های مختلفی تهیه می گردد. اما خیارشور با نخود، طعمی منحصر به فرد و تردی دارد که آن را از سایر انواع خیارشور متمایز می نماید. علاوه بر طعم و بافت خاص وجود نخود در خیارشور، مزایای دیگری هم به خیارشور...

5 تیر 1403

طرز تهیه سالاد خیار و ذرت، یک پیش غذای ناب

سالاد خیار و ذرت یکی از انواع سالاد های سرد است که از ترکیب کاهو با خیار و ذرت تهیه می گردد و روش تهیه آن بسیار آسان و فوری است.

15 فروردین 1402

کشک گردو؛ غذای اصیل ایرانی که از خوردنش سیر نمی شوید!

کشک گردو یکی از غذا های اصیل ایرانی است که میتوان آن را به عنوان پیش غذا در میهمانی ها سرو کرد.

22 آذر 1401

فوت و فن تهیه مارمالاد آلبالو بدون گرفتن هسته

برای شما هم گرفتن هسته آلبالو و ساعت ها وقت گذاشتن برای تهیه مربا آنقدر سخت است که هر سال عطایش را به لقایش می بخشید و این پرونده را با خریدن یک شیشه مربای آماده می بندید؟ حق دارید. هسته گیری آلبالو و پختن مربایش واقعا وقت گیر است، اما برای آماده کردن یک...

19 شهریور 1401

با برترین رستوران های آتن مرکز یونان آشنا شوید! (تور یونان)

در این مقاله به معرفی برترین رستوران های آتن مرکز یونان خواهیم پرداخت:

11 شهریور 1401

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی فوق العاده خوشمزه

امروز قرار است طرز تهیۀ کیک خیس شکلاتی را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش دهیم. چه کسی می تواند به یک تکه کیک نه بگوید؟ احتمالاً هیچ کس. اما داستان کیک خیس کمی فرق دارد و از آنجایی که طرفداران خاص خود را دارد باید به شکل کاملاً حرفه ای آماده شود. برای...

26 خرداد 1401
تعداد: (47)