آشپزی

طرز تهیه تافی با 4 طعم مختلف و 4 قلم مواد به روش بازاری
تافی یک شیرینی ساده اصالتا انگلیسی است که هنوز هم در سراسر جهان، هواداران خودش را دارد. بر اساس بعضی منابع، 3 خرداد مصادف با 23 می، به عنوان روز جهانی تافی شناخته می گردد و مردم در این روز، با تهیه یا خریدن تافی، جشن می گیرند. در این مقاله از در ما طرز تهیه...

طرز تهیه سالاد الویه برای 5 نفر
اگر قصد تهیه غذایی آسان و خوشمزه که می تواند برای مهمانی یا مدرسه بچه ها شما هم مناسب باشد را دارید می توانید سالاد الویه را آماده کنید. در طرز تهیه سالاد الویه می توانید از کالباس یا برای سالم تر بودن این غذا از مرغ بهره ببرید. سالاد الویه به علت داشتن...

طرز تهیه سمبوسه
سمبوسه یا Samosa، میان وعده محبوب هندی هاست. لقمه ای لذیذ، مقوی و تندوتیز که جایگاه ویژه ای در فرهنگ هند دارد. فست فود خیابانی و وعده رایج افطار مسلمان ها در ماه رمضان محسوب می گردد و درواقع بخش جدایی ناپذیر فرهنگ غذایی این کشور است.

تهیه کتلت بدون گوشت در 20 دقیقه
پختن کتلت بدون گوشت می تواند به شما یاری کند تا در مصرف گوشت صرفه جویی کنید. در این روزها که قیمت گوشت به سقف آسمان چسبیده و طبق نظر بعضی عزیزان، یک وعده کمتر گوشت خوردن و در کل کمتر غذا خوردن برای سلامتی مفید است(!) کتلت بدون گوشت مثل قهرمانی می تواند شما...

طرز تهیه آش شله قلمکار به شیوه اصیل، خوشمزه و مقوی!
دنیای آش ها بسیار متنوع بوده و همواره به عنوان یک غذای سنتی و کامل، جایگاه ویژه ای در سفره های ایرانی داشته اند. طرز تهیه برخی آش ها مثل آش شله قلمکار، شاید چندان آسان نباشند، اما بسیار خوشمزه هستند و باید به خاطر طعم خوب آش ها هم که شده، آن ها را تهیه کنید.

4 روش مختلف برای طرز تهیه خورش کلم برگ
حتما شما هم نام خورش کلم برگ را بین غذاهای معروف ایرانی شنیده و یا طعم آن را چشیده اید. پخت این غذا در منطقه ها مختلف با روش های متفاوتی انجام می گردد؛ اما اصلی ترین ماده در همه آنها کلم برگ است. خوشمزه ترین طرز تهیه کلم پلو با استفاده از مرغ است. در این...

طرز تهیه آش بادمجان محلی با طعمی بی نظیر
از آنجاییکه آش ها عضو جدایی ناپذیر وعده های غذایی ما هستند، همه ما معمولا با شیوه تهیه آش رشته، آش دوغ، طرز تهیه آش شله قلمکار و … آشنا هستیم، ولی درباره آش بادمجان که آش سنتی و محلی همدان و کرمانشاه است کمتر می دانیم. بدین سبب تصمیم داریم تا طرز تهیه...

طرز تهیه موهیتو؛ نوشیدنی پرطرفدار تابستانی
موهیتو یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین نوشیدنی های تابستانی در جهان است که از ترکیب شکر، آب گازدار، لیموترش و همین طور عطر و طعم دلچسب نعنا تهیه می گردد.

خورش ماست اصفهانی؛ پیش غذا و دسر بومی اصفهان
خورش ماست از معروف ترین خوراکی های اصفهانی است که به عنوان پیش غذا، دسر و کنار غذا نوش جان می گردد و رنگ طلایی زعفرانی و درخشش زرشک و خلال پسته روی آن هر کسی را به اشتها می آورد.

سرگرمی های متفاوتی که می توانید در بالی تجربه کنید
علاوه بر گشت وگذار در بناهای شگفت انگیز بالی و قدم زدن در سواحل آن می توانید سرگرمی ها و فعالیت های مهیج و متفاوتی را تجربه کنید که بیشتر گردشگران از آن ها بی خبر هستند.

طرز تهیه کیک پرتقالی با شیر با و بدون فر ، خوشمزه و سلامت
کیک پرتقال در دنیای رنگارنگ شیرینی پزی یکی از سلامت ترین کیک ها است که در فصل پاییز بدون هیچ نگرانی می توان آن را برای دورهمی ها آماده کرد. عطر و طعم این کیک یادآور دورهمی و شب نشینی با بزرگان فامیل در زمستان است که در فکر مان حک شده است. با توجه به خواص...

هتل های عجیب و غریب جهان را بشناسید
هتل ها معمولا در فکر ما مکان های راحتی مخصوص استراحت تعریف شده اند؛ حالا فرض کنید در هتلی اقامت دارید که در وسط دریا واقع شده است و هیچ چیزش شبیه به هتل های معمولی نیست.

آنالیز مزایا و معایب استفاده از جزیره آشپزخانه
سبک طراحی آشپزخانه با جزیره، یکی از سبک های پرطرفدار در میان کاربران است. جزیره آشپزخانه عنصری منحصربه فرد است که بدون شک شیوه استفاده از آشپزخانه را متحول نموده است. از جزیره می توان برای مقاصد مختلفی مثل فضای ذخیره سازی بیشتر، فضایی اضافی برای انجام...

شاهکارِ شاهکار بینش پژوه و مدیر نگون بخت النصر
خبرنگاران : نبض شوخی ها در این زمانه در شبکه های اجتماعی می زند، این مطلب یک گردآوری از شوخی ها با توجه به اتفاقات روز است.

صرف لذیذ ترین غذاها در رستوران های ستاره دار میشلین در دبی
کارشناس های غذایی خبره و منتقدهای غذایی با امتیاز دادن به رستوران های مطرح به آن ها امکان کسب ستاره میشلین را می دهند. در صورتی که ارزیابی کیفی و کمی این کارشناسان مثبت باشد با توجه به پارامترهای مختلفی از یک تا سه ستاره به رستوران ها امتیاز خواهند داد....

طرز تهیه حلیم گندم با بوقلمون کشدار و مجلسی در 8 مرحله ساده
درست کردن حلیم گندم با بوقلمون یکی از مدل های طبخ پرطرفدار در میان است. در این مقاله از در ما طرز تهیه حلیم بوقلمون در منزل با گندم پوست کنده شده، گندم با پوست و بلغور گندم و ترفندها وریزه کاری های پخت حلیم با گوشت بوقلمون را به شما یاد می دهیم. ضمن اینکه...

طرز تهیه خیارشور با نخود خام به سبک بازاری
خیارشور، چاشنی محبوب و پرطرفدار در سفره های ایرانی، به شکل های مختلفی تهیه می گردد. اما خیارشور با نخود، طعمی منحصر به فرد و تردی دارد که آن را از سایر انواع خیارشور متمایز می نماید. علاوه بر طعم و بافت خاص وجود نخود در خیارشور، مزایای دیگری هم به خیارشور...

طرز تهیه سالاد خیار و ذرت، یک پیش غذای ناب
سالاد خیار و ذرت یکی از انواع سالاد های سرد است که از ترکیب کاهو با خیار و ذرت تهیه می گردد و روش تهیه آن بسیار آسان و فوری است.

کشک گردو؛ غذای اصیل ایرانی که از خوردنش سیر نمی شوید!
کشک گردو یکی از غذا های اصیل ایرانی است که میتوان آن را به عنوان پیش غذا در میهمانی ها سرو کرد.

فوت و فن تهیه مارمالاد آلبالو بدون گرفتن هسته
برای شما هم گرفتن هسته آلبالو و ساعت ها وقت گذاشتن برای تهیه مربا آنقدر سخت است که هر سال عطایش را به لقایش می بخشید و این پرونده را با خریدن یک شیشه مربای آماده می بندید؟ حق دارید. هسته گیری آلبالو و پختن مربایش واقعا وقت گیر است، اما برای آماده کردن یک...