طرز تهیه بستنی با شیر خشک با دستگاه بستنی ساز و بدون دستگاه

به گزارش مجله یافان، بستنی با شیر خشک یک دسر خانگی ساده، خوشمزه و مالی است که می تواند جایگزین بستنی های صنعتی گردد. ترکیب شیر خشک، خامه غلیظ و شکر با عطر وانیل، یک بستنی نرم، خامه ای و خوشمزه ایجاد می نماید. این طرز تهیه بستنی با شیر خشک مناسب برای تهیه یک بستنی خانگی سبک، بدون احتیاج به مواد عجیب و غریب و مناسب سرو برای خانواده یا مهمانی های کوچک است.

طرز تهیه بستنی با شیر خشک با دستگاه بستنی ساز و بدون دستگاه

مواد لازم برای بستنی با شیر خشک

  • شیر خشک 1 فنجان
  • شکر 1 پیمانه
  • خامه غلیظ نصف فنجان
  • شیر نصف فنجان
  • عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه بستنی با شیر خشک

مرحله اول: ترکیب مواد خشک و مرطوب

ابتدا در یک کاسه بزرگ شیر خشک و شکر را با هم مخلوط کنید تا ترکیب یکدست و نرم شود سپس خامه غلیظ، شیر و عصاره وانیل را به کاسه اضافه کنید. هدف این مرحله این است که همه مواد اولیه به طور یکنواخت ترکیب شوند و هیچ گلوله یا ذره ای از شیر خشک باقی نماند. برای برترین نتیجه، از همزن دستی یا برقی با سرعت میانه بهره ببرید و مواد را به آرامی هم بزنید تا یک مخلوط صاف و خامه ای ایجاد شود.

مرحله دوم: هم زدن و یکدست کردن مخلوط

در این مرحله باید مطمئن شوید که تمام مواد به خوبی با هم ترکیب شده اند. مخلوط را حدود 2 تا 3 دقیقه با همزن بزنید تا خامه کاملا با شیر و شیر خشک ترکیب شود و بافتی صاف و نرم به دست آید. اگر ضروری است، با قاشق یا لیسک دیواره های کاسه را نیز تمیز کنید تا هیچ ذره ای از مواد روی دیواره باقی نماند. این مرحله باعث می شود بستنی در نهایت بافتی نرم و یکدست داشته باشد و هنگام فریز شدن کریستال های یخ ایجاد نشود.

مرحله سوم: ریختن مخلوط در بستنی ساز

مخلوط آماده شده را به آرامی در دستگاه بستنی ساز بریزید. دستورالعمل های تولیدکننده دستگاه را دنبال کنید و مطمئن شوید که حجم مخلوط از ظرفیت مجاز دستگاه تجاوز نکرده باشد. در طول این مرحله، دستگاه آغاز به هم زدن و خنک کردن مخلوط می نماید و بافت خامه ای بستنی شکل می گیرد. برای داشتن نتیجه بهتر، دمای یخچال یا فریزر دستگاه را قبل از آغاز آنالیز کنید و مطمئن شوید دستگاه آماده کار است.

مرحله چهارم: فریز کردن و تنظیم بافت بستنی

بعد از اینکه دستگاه بستنی کار خود را انجام داد و مخلوط به غلظت مناسب رسید، بستنی را برای 2 تا 3 ساعت دیگر در فریزر قرار دهید تا کاملا یخ بزند. این مرحله باعث می شود بافت بستنی محکم شود و هنگام سرو شکل خود را حفظ کند. اگر می خواهید بستنی نرم تر باشد، می توانید زمان فریز را کمتر کنید و بستنی را همان طور که از دستگاه خارج شد، سرو کنید.

مرحله پنجم: سرو کردن بستنی

پس از یخ زدن کامل، بستنی را با استفاده از اسکوپ در کاسه ها یا لیوان های سرو قرار دهید. می توانید روی آن کمی ترافل شکلاتی، میوه تازه یا سس کارامل بریزید تا تزئین و طعم اضافه شود. برای برترین تجربه، بستنی را 5 دقیقه قبل از سرو از فریزر خارج کنید تا کمی نرم شود و راحت تر خورده شود. این بستنی خامه ای و خوشمزه برای بچه ها و بزرگسالان یک دسر عالی و راحت است.

نکات تکمیلی طرز تهیه بستنی خانگی با شیر خشک

تهیه بستنی خانگی با شیر خشک به ظرافت و دقت احتیاج دارد تا بافت نهایی نرم و خامه ای باشد. رعایت این نکات باعث می شود محصول نهایی شبیه بستنی های حرفه ای رستورانی شود و تجربه خوردن آن لذت بخش تر شود.

انتخاب مواد با کیفیت

در طرز تهیه بستنی با شیر خشک بدون شیر استفاده از خامه و شیر تازه و با کیفیت، تاثیر زیادی روی طعم بستنی دارد. شیر خشک مرغوب باعث می شود بافت بستنی نرم و لطیف شود و عطر وانیل و شکر بهتر جذب مواد شود. بعلاوه، خامه تازه باعث کرمی تر شدن بافت و طعم بهتر می شود.

میزان هم زدن مواد بستنی

هم زدن مناسب و یکنواخت باعث می شود کریستال های یخ تشکیل نشوند و بستنی نرم باقی بماند. بهتر است در هر مرحله دیواره ها و کف کاسه را تمیز کنید تا هیچ ذره ای باقی نماند. بعلاوه، سرعت هم زدن باید ملایم باشد تا هوا به میزان کافی وارد مخلوط شود و بافت سبک ایجاد شود.

استفاده از بستنی ساز

استفاده از دستگاه بستنی ساز باعث می شود مخلوط یکنواخت فریز شود و بافت خامه ای و نرم به دست آید. اگر دستگاه ندارید، می توانید مخلوط را در ظرفی در فریزر قرار دهید و هر 30 دقیقه یک بار هم بزنید تا بافت یکنواخت شود و کریستال های یخ بزرگ شکل نگیرد.

زمان فریز کردن

زمان فریز کردن بستنی تاثیر مستقیمی روی سفتی و بافت آن دارد. اگر می خواهید بستنی نرم باشد، آن را کمتر فریز کنید؛ اما برای سرو رسمی و شکل دهی با اسکوپ، فریز طولانی باعث سفت تر شدن و سرو راحت تر می شود.

سوالات متداول درباره طرز تهیه بستنی خانگی با شیر خشک

در این بخش پاسخ به پرتکرارترین پرسش ها درباره تهیه بستنی با شیر خشک ارائه شده است تا تجربه شما در تهیه و سرو این دسر خانگی آسان تر و پیروز تر باشد.

آیا می توانم از شیر بدون چربی استفاده کنم؟

بله، اما بافت بستنی کمی سبک تر و کمتر خامه ای خواهد بود.

طرز تهیه بستنی خانگی با ثعلب چه تفاوتی با بستنی معمولی دارد؟

استفاده از ثعلب باعث می شود بافت بستنی کشدارتر و نرم تر شود و عطر خاصی به آن اضافه شود، مخصوصا در بستنی های سنتی ایرانی.

طرز تهیه بستنی با شیر خشک و ثعلب چگونه است؟

برای بستنی با شیر خشک و ثعلب، کافی است به مخلوط شیر خشک، شکر، خامه و شیر، میزان کمی پودر ثعلب اضافه کنید تا بافتی کشدار و عطری خوش ایجاد شود.

می توانم طعم های دیگر اضافه کنم؟

بله، می توانید پودر کاکائو، میوه های پوره شده یا عصاره های دیگر به مخلوط اضافه کنید تا طعم دلخواه ایجاد شود.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 2 آذر 1404 بروزرسانی: 2 آذر 1404 گردآورنده: yfun.ir شناسه مطلب: 1796

به "طرز تهیه بستنی با شیر خشک با دستگاه بستنی ساز و بدون دستگاه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بستنی با شیر خشک با دستگاه بستنی ساز و بدون دستگاه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید