طرز تهیه رل استیک با سس بالزامیک
به گزارش مجله یافان، رل استیک با سس بالزامیک غذای بسیار خوشمزه و رنگین است که از ترکیب سبزیجاتی مثل فلفل دلمه ای چند رنگ و کدو به همراه راسته گوسفند تهیه می گردد
استیک از قسمتی از گوشت گاو تهیه می شود که رگه های چربی دارد و این رگه های چربی بر روی حرارت آب شده و به استیک طعم لذیذ و آبداری می دهد. حال آنکه این استیک را می توان با سبزیجات ترکیب کرد و طعم آن را دو چندان نمود از سبزیجات بسیار معطر، می توان به فلفل دلمه ای اشاره نمود که در کنار استیک طعم بسیار عالی دارد؛ همچنین مدل سرو استیک نیز در ایجاد اشتها بسیار موثر است یکی از اشتها برانگیزترین نوع استیک، رل استیک با سس بالزامیک است که هم ظاهری تحریک آمیز دارد و هم به دلیل حضور سبزیجاتی از قبیل فلفل دلمه ای، کدو و... بسیار لذیذ خواهد بود. همانطور که میدانید سس بالزامیک نیز به استیک شما طعم ترشی خواهد داد که بسیار مورد توجه خواهد بود. با همراه باشید با دستور پخت این استیک خوشمزه....
مواد لازم جهت تهیه رل استیک با سس بالزامیک
دستور پخت رل استیک با سس بالزامیک
گوشت راسته را به تکه های مورد نظر (برای رول کردن) خرد کنید و کمی آن را بکوبید تا نرم شود و پخت آن راحت تر شود.
گوشت راسته گوساله
روی گوشت را روغن زیتون یا کره بمالید و با سبزی خشک ترخون یا رزماری، نمک، فلفل سیاه، کمی زردچوبه و کاری مزه دار کنید.
گوشت راسته طعم دار شده با ادویه، روغن زیتون، سبزی معطر و نمک
پیاز را خرد کنید و داخل ماهی تابه سرخ کنید در انتها یه حبه سیر خرد شده را نیز بیفزایید و تفت دهید.
کره را در ظرف جداگانه آب کنید و قارچ را داخل آن بریزید و تفت دهید (زیر شعله زیاد باشد).
فلفل دلمه را به صورت کشیده خرد کنید به همراه کدو خرد شده و قارچ تفت داده شده، داخل پیاز سرخ شده بریزید.
هویج را خرد کنده و در ظرف جداگانه بگذارید بپزد و به مواد اضافه کنید.
مواد را درون گوشت بگذارید و بپیچانید و با خلال دندان آن را ثابت کنید.
مواد و سبزیجات در رل استیک گوشت
رل استیک پر شده از سبزیجات
رل های آماده شده را بر روی گریل، گریل کنید یا داخل ماهی تابه آن را سرخ کنید.
رل استیک در حال سرخ شدن
در انتها سس بالزامیک را بر روی آن بریزد و سرو نمایید.
طرز تهیه سس بالزامیک
- داخل ظرفی روغن یا کره بریزید و 2 حبه سیر خرد شده (یا پیازچه خرد شده) را به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی تفت داده شود.
- سرکه و شکر به همراه کمی سبزی معطر (ترخون، نعنا، رزماری یا جعفری) را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد تا غلیظ شود.
رل استیک با سس بالزامیک
نکات
- گوشت را تکه کنید و با مواد آغشته کنید و بگذارید در یخچال به مدت چند ساعتی بماند.
- بجای کره می توانید از روغن زیتون بهره ببرید ولی حرارت نباید زیاد باشد.
- سبزی معطر به دلخواه شما است.
- شکر به سرکه اضافه می شود تا طعمی ترش و شیرین ایجاد کند که بنا به سلیقه، هر دو سرکه و شکر کم و زیاد خواهد شد.
- می توانید در انتها رل ها را در ظرف بگذارید و سس را بر روی آن بریزید و 5 تا 10 دقیقه بعد آن را سرو کنید(طعم سرکه به خرد رل خواهد رفت).
نوش جان کنید.
گردآوری: گروه آشپزی مجله اینترنتی مجله یافان
منبع: setare.com