هر روز آب هویج بنوشید
به گزارش مجله یافان، سلامت خبرنگاران : نوشیدن روزانه آب هویج معجزه آفرین است.
آب هویج دوست چشم و قلب و سلامت شماست.
به گزارش مجله یافان، هویج یک غذای انرژی زاست، چه آن را خام بخورید و یا بپزید خواص زیادی برای سلامتی شما دارد. آیا می دانید که نوشیدن روزانه یک لیوان آب هویج مفیدتر از خوردن 2 عدد هویج در طول روز است.
آب هویج مواد غذایی و معدنی زیادی دارد مانند منگنز، پتاسیم و دیگر موادی که می توانند بدن شما را در مقابل بیماری هایی همچون دیابت و سرطان تقویت کنند و دید، سلامت پوست، مو و ناخن را افزایش دهد.
هویج از نظر بیوتین، مولیبدن، فیبر، پتاسیم، ویتامین های K، B1، B6، C و E، منگنز، نیاسین، پانتوتنیک اسید، فولیت، فسفات و مس بسیار غنی است.
خواص یک لیوان آب هویج به قرار زیر می باشد:
1- تقویت بینایی
این یکی از مهم ترین خواص آب هویج است زیرا بتا کاروتن، لوتئین و زیخانتین همگی جلوی کاهش دید در اثر پیری را می گیرند.
2- کاهش خطر بیماری های قلبی
ویتامین A موجود در آب هویج خطر بیماری های قلبی و سکته قلبی را کاهش می دهد و ضد استرس می باشد.
3- ضد سرطان
آب هویچ یک عامل ضد سرطان است. ماده کاروتنوید خطر سرطان به ویژه خطر سرطان مثانه، پروستات، روده بزرگ و سینه را کاهش می دهد.
4- افزایش ایمنی بدن
آب هویج حاوی موادی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند. در مقابل خطر رادیکال های آزاد، عفونت، باکتری های زیانبار و حمله های ویروسی بدن را محافظت می کند.
5-سلامت استخوان ها
ویتامین K موجود در آب هویج برای فرایند تولید پروتئین در بدن لازم است. این باعث چسبندگی کلیسم می شود و سرعت جوش خوردن استخوان های شکسته را افزایش می دهد.
6- سم زدایی از کبد
نوشیدن آب هویج کبد را از مواد سمی پاکسازی می کند و این شاید مهمترین خاصیت آب هویج باشد.
7- خطر آلزایمر را کاهش می دهد
مواد موجود در آب هویج جلوی بیماری الزایمر را می گیرد و باعث کاهش استرس می شود.
8- تقویت سوخت و ساز بدن
آب هویج میزان زیادی ویتامین B دارد که به شکسته شدن کلوکز، چربی و پروتئین کمک می کند و باعث تقویت سوخت و ساز و ساخت ماهیچه می شود.
9- بهبود زخم ها
هویچ بتاکاروتن دارد که برای بهبود زخم ها لازم است. هنگامی که مجروح می شوید باید میزان زیادی آب هویج بنوشید و متوجه می شوید که زخم شما سریعتر خوب می شود.
10- جلوگیری از عفونت و آنفلوآنزا
هویج برای تقویت سیستم ایمنی بدن فوق العاده است و اگر با سیر و پیاز مخلوط شود بدن را در مقابل آنفولانزا حفاظت می کند.
منبع: رکنا