کشک گردو؛ غذای اصیل ایرانی که از خوردنش سیر نمی شوید!
به گزارش مجله یافان، کشک گردو یکی از غذا های اصیل ایرانی است که میتوان آن را به عنوان پیش غذا در میهمانی ها سرو کرد.
به گزارش وقت صبح، کشک گردو که در بیشتر مواقع مردم این غذا را با نام کله جوش می شناسند یک غذای بسیار لذیذ است که با یک بار تجربه مشتری همیشگی آن می شوید.
مواد لازم:
گردو: 200 گرم
کشک رقیق: 2 لیوان
نمک: به میزان لازم
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
پیاز: 1 عدد
سیر: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
گردو را آسیاب کرده و با پیاز ریز شده و سیر و نمک و زردچوبه مخلوط می کنیم و کمی هم می زنیم.
بعد کشک را به گردو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا گردو باز شود.
این غذا سرد سرو میشود، ولی شما میتوانید کمی گرمش کنید و در آخر با نعناع داغ تزیین کرده و نوش جان کنید.
منبع: فرارو
انتشار: 22 آذر 1401
بروزرسانی: 22 آذر 1401
گردآورنده: yfun.ir
شناسه مطلب: 1518
به "کشک گردو؛ غذای اصیل ایرانی که از خوردنش سیر نمی شوید!" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "کشک گردو؛ غذای اصیل ایرانی که از خوردنش سیر نمی شوید!"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید