نظری: توهم مذاکره با آمریکا ، دموکرات با جمهوری خواه تفاوتی ندارد
به گزارش مجله یافان، منتخب مجلس یازدهم گفت: ایران باوری امیدبخش به ملت های مستضعف برای شکستن هیمنه این نظام سلطه در سطح جهان القا کرده و این نهضت ضد امپریالیستی روزبه روز در حال گسترش است.
علیرضا نظری منتخب مجلس یازدهم از حوزه انتخابیه خمین در گفتگو با خبرنگار سیاسی مجله یافان، با بیان اینکه بعضی جریان ها در داخل کشور، چشم به نتیجه انتخابات ایالات متحده دوخته اند، گفت: بعضی از نگاه ها در داخل کشور، مجدداً معطوف به اتفاقات آمریکا شده است و این توهم بی فایده و بی اساس که اگر دموکرات ها برنده انتخابات شوند، تحولاتی در موضوع ارتباط با ایران شکل خواهد گرفت، امیدی واهی برای گروه خاصی در کشور است.
وی ادامه داد: چنین برداشتی از تحولات آمریکا، ناشی از نشناختن ماهیت این کشور و هیئت حاکمِ آن و ندانستن علت دشمنی ایالات متحده با نظام جمهوری اسلامی ایران است. ماهیت این نظام سلطه بر اساس زیاده خواهی، زورگویی، قلدری و فزون طلبی در جهان شکل گرفته است و این امر همچنان استمرار دارد.
منتخب مجلس یازدهم با تأکید بر اینکه مهم ترین دلیل خصومت آمریکا با ملت و انقلاب اسلامی، کوتاه شدن دست این کشور از منابع و ظرفیت های بی نظیر کشورمان است، گفت: کشورمان به مظهر ایستادگی در برابر منافع زیاده خواهانه غرب و مهم تر از همه به چالش کشیدن گفتمان مدرنیته مدل لیبرال دموکراسی و تفکر انسان محوری تبدیل شده است. ایران باوری امیدبخش به ملت های مستضعف برای شکستن هیمنه این نظام سلطه در سطح جهان القا کرده و این نهضت ضد امپریالیستی روزبه روز در حال گسترش است.
نظری پیرامون برگزاری انتخابات آمریکا در سیزدهم آبان ماه 1399، بیان داشت: نامزد های هر دو جناح سیاسی تقریباً مشخص شده و ترامپ به عنوان نامزد جمهوری خواهان و جو بایدن معاون اوباما به عنوان نامزد نهایی دموکرات ها در آمریکا معرفی شده است.
منتخب مجلس شرح داد: اگر نگاه اجمالی به تاریخ 41 ساله انقلاب اسلامی و جهت حرکت آمریکا در مقابل انقلاب اسلامی بیندازیم، متوجه خواهیم شد که در موضوع برخورد با جمهوری اسلامی، بحث فروپاشی یا تغییر رفتار کشورمان، هر دو جناح آمریکا به رغم بعضی از اختلافات در حوزه سیاست داخلی، متحد عمل کرده اند.
وی ادامه داد: در بحث سیاست های برون مرزی و به ویژه در روبروه با جمهوری اسلامی، همواره این دو جریان سیاسی آمریکایی باهم متحد هستند و اگر اختلافی هم در بحث برخورد با ایران وجود دارد، در موضوع اصل دشمنی نیست بلکه در شکل روبرو است؛ در واقع اختلاف نه بر اساس مبانی فکری این دو جناح بلکه در روش ها و سبک های دشمنی است.
منبع: خبرگزاری دانشجو