بازی با آثار روانی پیروزی بایدن زمینه ساز بروز خطا های فاحش راهبردی است
به گزارش مجله یافان، دبیر واحد سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با بیان اینکه بازخوانی مواضع تیم بایدن نشان می دهد همچنان دیوار بلند بی اعتمادی بین ایران با آمریکا وجود دارد، گفت: بازی با آثار روانی پیروزی بایدن می تواند زمینه ساز بروز خطا های فاحش راهبردی شود.
امیرمحمد زارعی، دبیر واحد سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه دانشجو، گفت: نتیجه انتخابات اخیر آمریکا هنوز به صورت قانونی و رسمی روشن نشده است. ترامپ در دو حوزه مدیریت تظاهرات طرفداران و پیگیری حقوقی به شدت فعال است تا بازی را به هم بزند، اما به نظر میرسد پیروز نخواهد شد؛ اما آنچیزی که مهمتر است پیامد ها و بازتاب های داخلی نتیجه و دعوای انتخاباتی آمریکا در بین جریان های سیاسی کشورمان است که نیم نگاهی هم از این دریچه به انتخابات 1400 ایران دارند.
وی افزود: به رغم اینکه مسئولان ارشد کشور به ویژه رهبر معظم انقلاب بار ها تاکید کرده اند که فرقی در رأی آوری هیچ یک از نامزد های انتخابات آمریکا به لحاظ عملکردشان در قبال جمهوری اسلامی ایران وجود ندارد، پیرامون نتایج و پیامد های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، جریان تحریف که پس از چند سال معطل سازی ظرفیت های داخلی و انتظار ثمربخشی درخت تعامل با غرب باید جوابگوی انبوه مسائل انباشته شده در حوزه های مختلف باشد، به فکر بزک کردن مجدد بایدن و امیدوارسازی مجدد مردم ایران به مذاکره ای تازه با اولین ناقضان برجام، یعنی تیم اوباما و بایدن هستند؟
زارعی اعلام نمود: دو هدف برای این اقدام سیاسی رسانه ای جریان تحریف متصور است؛ فرار از جوابگویی به چرایی رساندن کشور به این شرایط با منوط کردن عدم پیروزیت ها به رفتار فردی ترامپ! و ایجاد امید واهی و دادن آدرس غلط به مردم خسته از سوء مدیریت ها برای انتخاب تفکری همسو با دموکرات های آمریکایی در انتخابات 1400، یعنی تکرار دولت با برند غربگرایی و متمایل به مذاکره! البته همه ما ایرانی ها از رفتن شخصیت لمپنی مثل ترامپ شاد هستیم، اما معنای آن این نیست که چشم به ماهیت سیاست در آمریکا ببندیم.
وی شرح داد: اگر مردم عزیز ایران که حق طبیعی شان رهایی از مسائل اقتصادی است، به این موضوع در اثر اغواگری ها و فریب های تازه رسانه ای توجه نکنند و اقدامات دولت دموکرات اوباما که همین بایدن معاون اولش بود را فراموش کنند، بازی با آثار روانی پیروزی نامزد حزب دمکرات استعداد تبدیل شدن به زمینه ای برای بروز خطا های فاحش راهبردی را دارد.
زارعی شرح داد: تفاوت نداشتن سیاست بایدن و ترامپ در قبال ایران اسلامی، به ماهیت اصلی قدرت و سیاست در آمریکا و تجارب مداخلات و سلطه گری های سیستم حکومتی آمریکا، فارغ از اینکه کدام فرد و حزبی بر سر قدرت بوده، برمی گردد. بازخوانی مواضع تیم بایدن نشان میدهد همچنان دیوار بلند بی اعتمادی و تضاد ایدئولوژیک بین جمهوری اسلامی با نظام سلطه وجود دارد. سلطه وجود خودش را با عدم انقلاب اسلامی و با تهی سازی آن از مؤلفه قدرت ایدئولوژیکی و میدانی تعریف میکند.
منبع: خبرگزاری دانشجو