مقاله: طرز تهیه ماهی کبابی ، فوت وفن درست کردن قزل آلای جذابِ تنوری

به گزارش مجله یافان، روی ظرف را با پلاستیک (سلفون) بپوشانید و به مدت یک تا 2 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم مایع به خورد ماهی ها برود.

مقاله: طرز تهیه ماهی کبابی ، فوت وفن درست کردن قزل آلای جذابِ تنوری

برای تهیه ماهی کباب ابتدا فیله های ماهی را بشویید و در یک ظرف بزرگ بگذارید. سپس لیموی تازه را روی ماهی بچکانید و روغن زیتون را هم به آن اضافه کنید.

► برای این که گوشت ماهی پس از کباب شدن روی توری مخصوص نچسبد در ابتدا کمی روغن به بدنه توری بزنید.

طرز تهیه آبگوشتِ سبز | با گوشت، سبزی و لوبیا یک غذای خوش رنگ درست کنید

به گزارش مجله یافان، چطور یک ماهی کبابی بی دردسر درست کنیم؟ قبل از این که ماهی را درست کنید باید به فکر توری و منقل باشیم. بهتر است از توری های مستطیل یا مربع شکل استفاده کنیم تا کامل روی منقل قرار بگیرد. توری هایی هم هست که کاملا به شکل ماهی طراحی شده اما اگر منقل بزرگی نداشته باشید، ماهی به شکل یکدست تنوری نمی شود. برای منقل هم می توانید از منقل های تا شو مسافرتی یا منقل های یک بار مصرف استفاده کنید.

منقل را آماده کنید و ماهی ها را داخل توری قرار دهید و روی آتش بگذارید تا پشت و روی ماهی کاملا برشته شود. می توانید کمی کره هم روی ماهی ها قرار دهید.

منبع مقاله: طرز تهیه ماهی کبابی ، فوت وفن درست کردن قزل آلای جذابِ تنوری

انتشار: 6 آبان 1400 بروزرسانی: 6 آبان 1400 گردآورنده: yfun.ir شناسه مطلب: 1181

به "مقاله: طرز تهیه ماهی کبابی ، فوت وفن درست کردن قزل آلای جذابِ تنوری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه ماهی کبابی ، فوت وفن درست کردن قزل آلای جذابِ تنوری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید