طرز تهیه کوکو برنج
به گزارش مجله یافان، کوکو برنج یکی از کوکوهای ساده و خوشمزه می باشد که به راحتی می توانید آنرا به صورت فوری و در کمترین زمان تهیه کنید.
به گزارش مجله یافان به نقل از نمناک
مواد لازم کوکو برنج
- برنج پخته شده :2 لیوان
- زعفران:1 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ :4 عدد
- سیب زمینی:1 عدد
- پیازچه ریز خرد شده:6 عدد
- پودر سوخاری :1 قاشق غذاخوری
- نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و پودر سیر:به اندازه کافی
طرز تهیه کوکوی برنج:
ابتدا سیب زمینی را با پوست در مقداری آب بپزید. و روی حرارت قرار دهید تا نیم پز گردد.در این فاصله برنج پخته شده را له کنید تا به شکل پوره گردد.
پیازچه های خرد شده را به برنج پوره شده اضافه کنید و داخل آنها تخم مرغ ها را بشکنید. مواد را کمی هم بزنید و بعد ادویه ها را به همراه پودر سوخاری و زعفران اضافه کنید و خوب هم بزنید.
سیب زمینی نیم پز شده را از آب بیرون بیاورید و پوست بکنید.سپس بعد خنک شدن آن را رنده کنید و به بقیه مواد کوکو اضافه کنید .
مواد را با هم مخلوط کنید.تابه ای را روی حرارت کم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ گردد. از مایه کوکو به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در کف دست آن را فرم دهید و در روغن بیندارید.
وقتی یک طرف کوکو سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ گردد. سپس کوکو ها را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته گردد.
نکته :
- اگر مواد کوکو در حال باز شدن بود میتوانید یک عدد سفیده تخم مرغ را کنار دستتان قرار دهید و هر بار قبل ار برداشتن مواد ، دستتان را داخل سفیده فرو ببرید.
- این کوکو را با برنجی که از قبل پختید و اضافه آمده هم میتوانید درست کنید.
- به مایه کوکو میتوانید زرشک،جعفری و یا گشنیزخرد شده نیز اضافه کنید.
- اگر بخواهید کوکو را با قاشق داخل روغن بگذارید باید تخم مرغ بیشتری اضافه کنید تا مایه کوکو شل تر گردد.