طرز تهیه کوکوی پیازچه؛ غذای خوشمزه کرمانشاهی
به گزارش مجله یافان، کوکو پیازچه همه مدلش خوشمزه است و هوادار دارد. اگر از خانواده کوکوها فقط کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی را می شناسید، این کوکوی پیازچه می تواند تنوعی به منوی غذایی شما بدهد.
مواد لازم برای 2 نفر :
سیب زمینی آب پز | 2 عدد |
پیاز | 1 عدد |
پیازچه | 200 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه کوکو پیازچه:
سیب زمینی های آبپز را رنده کنید و آنها را در ظرفی مناسب بریزید.
حالا پیاز را رنده کنید، آب آن را بگیرید و به سیب زمینی ها اضافه کنید.
پیازچه ها را نگینی خرد کنید و به موادتان اضافه کنید.
تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و خوب هم بزنید.
در تابه ای روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا داغ گردد. از مایه کوکو یک قاشق غذاخوری بردارید و در روغن یا قالب دلخواهتان سرخ کنید.
نکته :
اگر می خواهید کوکویتان خوشرنگ گردد، می توانید یک قاشق سوپخوری زعفران دم نموده هم به آن اضافه کنید.
منبع: گردشبان
انتشار: 17 اسفند 1399
بروزرسانی: 17 اسفند 1399
گردآورنده: yfun.ir
شناسه مطلب: 818
به "طرز تهیه کوکوی پیازچه؛ غذای خوشمزه کرمانشاهی" امتیاز دهید
1 کاربر به "طرز تهیه کوکوی پیازچه؛ غذای خوشمزه کرمانشاهی" امتیاز داده است | امتیاز: 5 از 5
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکوی پیازچه؛ غذای خوشمزه کرمانشاهی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید