طرز تهیه کوکوی پیازچه؛ غذای خوشمزه کرمانشاهی

به گزارش مجله یافان، کوکو پیازچه همه مدلش خوشمزه است و هوادار دارد. اگر از خانواده کوکوها فقط کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی را می شناسید، این کوکوی پیازچه می تواند تنوعی به منوی غذایی شما بدهد.

طرز تهیه کوکوی پیازچه؛ غذای خوشمزه کرمانشاهی

مواد لازم برای 2 نفر :

سیب زمینی آب پز 2 عدد
پیاز1 عدد
پیازچه 200 گرم
تخم مرغ1 عدد
نمک، زردچوبه و فلفل سیاهبه میزان لازم

طرز تهیه کوکو پیازچه:

سیب زمینی های آبپز را رنده کنید و آنها را در ظرفی مناسب بریزید.

حالا پیاز را رنده کنید، آب آن را بگیرید و به سیب زمینی ها اضافه کنید.

پیازچه ها را نگینی خرد کنید و به موادتان اضافه کنید.

تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و خوب هم بزنید.

در تابه ای روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا داغ گردد. از مایه کوکو یک قاشق غذاخوری بردارید و در روغن یا قالب دلخواهتان سرخ کنید.

نکته :

اگر می خواهید کوکویتان خوشرنگ گردد، می توانید یک قاشق سوپخوری زعفران دم نموده هم به آن اضافه کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 17 اسفند 1399 بروزرسانی: 17 اسفند 1399 گردآورنده: yfun.ir شناسه مطلب: 818

به "طرز تهیه کوکوی پیازچه؛ غذای خوشمزه کرمانشاهی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکوی پیازچه؛ غذای خوشمزه کرمانشاهی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید