طرز تهیه دسر تیرامیسو اصل ایتالیایی انبه بدون تخم مرغ
به گزارش مجله یافان، تیرامیسو یک دسر با اصالت ایتالیایی و مواد تشکیل دهنده آن بنا به فصل می تواند انواع میوه ها باشند. تیرامیسو را معمولا با بیسکویت انگشتی یا لیدی فینگر درست می نمایند و طرز تهیه تیرامیسو بدون پنیر خامه ای و حتی با بیسکویت پتی بور یا اوریو هم مرسوم است. به هر حال نحوه درست کردن تیرامیسو به هر ترتیبی که باشد یک دسر لذیذ و خوشمزه از خانواده کیک ها است که احتیاج به فر هم ندارد. طرز تهیه دسر تیرامیسو اصل ایتالیایی با طعم انبه و بدون تخم مرغ که ایتالیایی ها به آن منگومیسو هم می گویند را از سایت Happy foods tube در مجله خبرنگاران بخوانید.
با ما همراه باشید و با تور ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.
طرز تهیه کیک تیرامیسو اصل ایتالیایی با طعم انبه و بدون تخم مرغ
مواد لازم
آب داغ: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
قهوه فوری: 1 قاشق غذاخوری
بیسکویت لیدی فینگر: 200 گرم یا 20 عدد
پنیر ماسکارپونه: 350 گرم
خامه ترش: 260 گرم
شکر وانیلی: 4 قاشق غذاخوری
انبه تازه و خرد شده: 2 لیوان فرانسوی دسته دار
شکر دانه ریز یا آسیاب شده: 2 قاشق غذاخوری
آب: ¼ لیوان فرانسوی دسته دار
آب لیموترش: نصف یک عدد
طرز تهیه
مرحله اول
انبه یکی از خوشمزه ترین میوه ها برای درست کردن انواع دسر، کیک و چیزکیک و البته دسرهای ساده و سریع و کم هزینه مثل تیرامیسو است. طرز درست کردن کیک تیرامیسو اصل ایتالیایی با انبه شبیه طرز تهیه تیرامیسوهای دیگر است. برای درست کردن این دسر خوشگل و خوشمزه که برای مهمانی هم ایده آل است ابتدا باید در یک لیوان آب داغ قهوه را حل کنید. سپس صبر کنید که قهوه کاملا سرد گردد. در این فاصله سس انبه را برای تیرامیسو آماده کنید. انبه ها را خرد کنید و در یک شیرجوش یا قابلمه کوچک بریزید. شکر و آب را اضافه کنید و روی شعله ملایم گاز هم بزنید. شعله گاز را بعد از 4 دقیقه خاموش کنید و سس انبه را در یک کاسه بریزید و نصف یک عدد لیموترش را به آن اضافه کنید و با یک چنگال هم بزنید تا سس خوب طعم بگیرد و یکدست گردد. صبر کنید تا سس انبه کاملا خنک گردد، برای این کار بهتر است آن را در طبقه پایین فر بگذارید که خنک گردد ولی یخ نزند.
مرحله دوم
در یک ظرف جداگانه پنیر ماسکارپونه را را خوب هم بزنید و سپس آن را با خامه ترش و شکر وانیلی مخلوط کنید و آنقدر با همزن دستی یا برقی هم بزنید تا صاف و یکدست گردد. در واقع در طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی با خمیر خامه ای پنیر ماسکارپونه حرف نخست را می زند اما می توانید آن را بدون پنیر خامه ای ماسکارپونه و با انواع دیگر پنیر خامه ای هم درست کنید.
مرحله سوم
قالب مورد نظرتان را آماده کنید. بیسکویت های لیدی فینگر را یکی یکی خیلی سریع به قهوه آماده شده آغشته کنید و کف قالب تیرامیسو بچینید. تمام کف قالب را با بیسکویت لیدی فینگر بپوشانید و 1/3 از کرم خامه ای ر را روی آن بریزید و با ته قاشق یا لیسک خوب پهن کنید. ½ از سس انبه را روی لایه پنیری بریزید و با لیسک پهن کنید و لایه بعد دوباره باید بیسکویت لیدی فینگر باشد. در نهایت باید سه لایه بیسکویت لیدی فینگر، دو لایه سس انبه و سه لایه کرم خامه ای داشته باشید.
بعد از اتمام کار به مدت 2 ساعت تیرامیسو را در فریزر بگذارید تا سرد گردد. قبل از تزیین روی دسر را با شکلات رنده شده بپوشانید. اگر هم انبه تازه دارید مقداری انبه خرد شده روی تیرامیسو برای گارنیش یا تزیین دسر تیرامیسو بریزید. دسر تیرامیسو را به همین ترتیب با سایر میوه های تابستانی مثل توت فرنگی، توت، هلو، شلیل، گیلاس و آلبالو و … می توانید درست کنید. به جای بیسکویت لیدی فینگر هم می توانید از بیسکویت پتی بور بهره ببرید. دسر تیرامیسو را به همین ترتیب به صورت تیرامیسو لیوانی هم می توانید آماده کنید. به جای قالب از لیوان بهره ببرید.
منبع: افق کوروش