شرح مهم سازمان جهانی بهداشت درباره نقش مواد غذایی بسته بندی در انتقال کرونا
به گزارش مجله یافان، مدیر امور اضطراری سازمان جهانی بهداشت در مورد اخبار منتشر شده درباره انتقال ویروس کووید-19 به وسیله غذاهای یخ زده و بسته بندی در چین شرح داد.
به گزارش مجله یافان به نقل از مجله یافان، چند روز پیش خبری مبنی بر کشف ویروس کرونا روی غذاهای یخ زده و بسته بندی در شنژن چین منتشر و موجب وحشت مردم این کشور و دنیا شد.
به دنبال انتشار این خبر، مقامات چین بلافاصله دستور پیگیری و غربالگری تمام کسانی را که از این غذاها استفاده نموده بودند، صادر کردند که نتیجه آزمایش تمام آن ها منفی گزارش شد.
مقامات اعلام کردند که این ویروس روز سه شنبه هفته گذشته در یک آنالیز معمول روی مرغ های یخ زده واردشده از برزیل، در شهر شنژن چین مشاهده شده است.
در همین رابطه مایک رایان مدیر امور اضطراری سازمان دنیای بهداشت (WHO) در یک نشست مطبوعاتی مجازی در ژنو گفت: مردم نباید از مواد غذایی بسته بندی یا تهیه غذای آماده هراس داشته باشند، هیچ مدرکی مبنی بر مشارکت مواد غذایی یا زنجیره غذایی در انتقال این ویروس وجود ندارد. غذای ما، از منظر کووید-19 بی خطر است.
- هیچ ویروسی در برابر گرما مقاومت نمی کند
ماریا ون کرکوف مدیر فنی این سازمان نیز گفت که سازمان دنیای بهداشت و سازمان ملل متحد در جریان این گزارش ها بوده و می دانند که چین به دنبال ویروس روی بسته بندی مواد غذایی است. آن ها چندصد هزار نمونه از بسته بندی های غذایی را آزمایش نموده اند و تنها کمتر از 10 مورد مثبت یافته اند. ما می دانیم که این ویروس می تواند مدتی روی سطوح باقی بماند.
وی تاکید نمود: تا به امروز هیچ گزارشی مبنی بر اینکه ویروس کرونا در مواد غذایی مشاهده شده، دریافت ننموده ایم. حتی اگر چنین چیزی صحت داشته باشد باید توجه داشته باشیم که هیچ ویروسی در برابر گرما مقاومت ننموده و پس از پخت از بین می رود، بنابراین مردم نگران مواد غذایی بسته بندی نباشند.
-
احتیاط های غذایی برای جلوگیری از انتقال ویروس کرونا
-
آیا مواد خوراکی و آشامیدنی می تواند عامل انتقال ویروس کرونا باشد؟
-
این 3 اشتباه غذایی موجب انتقال ویروس کرونا می گردد
-
این مواد غذایی را در دوران نقاهت کرونا بخورید