بغداد هم قرنطینه می شود

به گزارش مجله یافان، ایرنا نوشت: محمد جابر العطا، استاندار بغداد با تأکید بر اهمیت پیروی از مقررات بهداشتی برای مقابله با همه گیری ویروس کرونا گفت که در صورت نقض دستورالعمل ها و توصیه های دستگاه های متولی ممکن است قرنطینه اجباری در پایتخت اعمال شود.

بغداد هم قرنطینه می شود

استاندار بغداد روز شنبه در بیانیه ای اعلام کرد که استانداری برنامه های روزانه، هفتگی و ماهانه ای برای کنترل کرونا دارد و کلیه کادر درمانی، خدمات امنیتی و پشتیبانی وظایف خود را به صورت کامل انجام می دهند.

العطا گفت که دو مرکز در الکرخ و الرصافه برای بستری و جلوگیری از تماس افراد مبتلا به ویروس با کلیه تجهیزات پزشکی، درمانی، مراقبتی و انجام آزمایش های لازم به منظور اطمینان از عدم ابتلا به این بیماری در استان بغداد دایر شده است.

وی ادامه داد که این مراکز برای اجرای کلیه اقدام های ایمنی و جلوگیری از شیوع این بیماری همه گیر افراد مبتلا را بستری و قرنطینه می کنند.

از سوی دیگر، مدیرکل دفتر بهداشت الرصافه در بغداد گفت که عدم رعایت شهروندان از ممنوعیت تردد کار تیم های بهداشتی را سخت می کند و آنچه ما را می ترساند شیوع ویروس همه گیر کرونا و از دست دادن کنترل جمعیت مبتلایان در صورت پایبند نبودن به منع تردد است.

وی گفت که در صورت تعهد افراد به منع تردد و در خانه ماندن به مدت دو هفته این کار نقش بسزایی در کنترل ویروس و سپس خاتمه بخشیدن به تهدید کرونا دارد.

در همین حال فرماندهی مشترک امروز از دستگیری 200 نفر در بغداد که قانون ممنوعیت تردد را نادیده گرفته بودند، خبر داد.

مقام های پایتخت برای جلوگیری از انتشار بیشتر ویروس کرونا از سه شنبه هفته گذشته به مدت یک هفته منع رفت و آمد در بغداد اعمال کردند.

احتمال می رود با توجه به شرایط بهداشتی عراق و کم توجهی شهروندان این ممنوعیت در پایتخت و بسیاری از استان های دیگر تمدید شود.

بر پایه اخرین آمار وزرات بهداشت، تا به امروز 298 مورد ابتلا به ویروس در عراق ثبت شده است و 17 نفر فوت شده اند.

310311

منبع: خبرآنلاین
انتشار: 20 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 20 اردیبهشت 1399 گردآورنده: yfun.ir شناسه مطلب: 216

به "بغداد هم قرنطینه می شود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بغداد هم قرنطینه می شود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید